Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Napisi

Računalniško izrezujemo vse vrste in oblike samolepilnih pvc napisov/nalepk v več kakovostnih razredih (glede na namembnost). Materiali so lahko različni; odvisno od podlage na katero bodo nalepke nalepljene. Napisi izrezani iz folij so lahko na prozornih, barvastih, mat ali sijajnih samolepilnih folijah in na magnetnih medijih. Nalepke lahko izrežemo iz samolepilne folije po poljubnih oblikah, potiskamo v sitotisku ali natisnemo na eco-solventni tiskalnik. Iz napisov izdelamo tudi reklamne, gradbiščne, usmerjevalne in druge lesene table.

Avtografika

je lahko kombinacija natisnjenih slik (nalepk) in izrezanih napisov iz folije. Poslovna vozila spremenimo v odlična marketinška orodja. Vaše vozilo lahko postane vaš oglasni prostor.

PVC transparenti

PVC transparenti so primerni za uporabo v pokritih prostorih in na prostem (festivali, koncerti, športne prireditve, na igriščih, dvoranah, stenah, nad cestami …).

Zastave

Izdelamo vam vetrne in namizne zastave

Nalepke iz folij – ptice ujede

Nič hudega sluteč se ptice pogosto z vso močjo zaletijo v prozorne površine, kot je npr. steklo, pleksi in se pri tem največkrat hudo poškodujejo ali celo poginejo.Da bi to preprečili, vam nudimo silhuete ptic ujed, ki so izrezane iz visoko obstojne samolepilne folije. Manjše ptice se teh silhuet ustrašijo - bojijo in se zato ne približajo takšnemu objektu. Napisi iz folij – ptice ujede oz. silhuete ptic nalepljene na stekla ali katerokoli druge prozorne površine lahko preprečijo marsikatero poškodbo ptic, nenazadnje pa tudi poškodbe na okenskem steklu in drugih prozornih površinah.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Tasks

Širok izbor in neomejeno barvnih kombinacij