Uživajte v naših prvovrstnih kakovostnih celostnih storitvah

PRIDOBITE SI VSE NAŠE PREDNOSTI
Celovite rešitve z izkušnjami več kot 30 let

Podjetje ARTLINE d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Takrat smo začeli z grafičnimi dejavnostmi. Predhodno smo bili že prisotni v klasični grafični pripravi, še na svinčenih črkah, ko še ni bilo računalnikov. Z razvojem potreb tržišča smo razširili svoje dejavnosti na različna področja. Grafična priprava obsega oblikovanje, prelom besedil, urejanje slik, tabel in vse kar sodi tik pred tiskom. Oblikujemo poslovne in promocijske tiskovine ter splošne publikacije. Poleg oblikovanja vam ponujamo celotno paleto grafičnih storitev. 30 letne izkušnje pri oblikovanju številnih in raznovrstnih tiskovin so naša prvina. Danes nudimo popoln vizualni servis za celotni izgled vašega podjetja in osebnega interierja.  Naše prednosti pri snovanju vizualnih komunikacij so naše izkušnje, hitrost in prilagodljivost.

Ukvarjamo se z celostno vizualno komunikacijo.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN
87%
OBLIKOVANJE - TISKOVINE - UMETNOST
82%
NAPISI- NALEPKE - TABLE
95%

WordPress in WooCommerce

Vašo spletno stran bomo zgradili z najbolj priljubljenim odprto kodnim sistemom WordPress in WooCommerce. To je najbolj prijazen celovit sistem za vaše osebno urejanje in dograjevanje. Spletna stran je ogledalo vašega podjetja. S temeljito analizo vašega podjetja, izpopolnjeno grafično podobo (CGP) in dovršeno uporabniško izkušnjo bomo ustvarili kakovostno spletno stran ali trgovino, ki vas bo stranki predstavila v najlepši luči in jo intuitivno vodila skozi vašo zgodbo.

Ne pozabite, da spletna trgovina dela za vas NON-STOP 24 ur/365 dni. 

Potisk lepilnih trakov z vašim logotipom

Potiskani lepilni trakovi z vašim logotipom so lepilni trakovi v rolah za pakiranje embalaže. SO VISOKE KVALITETE – OSNOVA JE NARAVNI KAVČUK.
Ena od opcij: Potiskan lepilni trak PP (polipropilen), višina koluta 50 mm x dolžina traku na kolutu 66 m (osnova traku za tisk je bela, rjava in prozorna).

PP folija:

– EKOLOŠKO RAZGRADLJIVA FOLIJA (SE RECIKLIRA)
– TISK V VISOKO KVALITETNI TEHNIKI – S SANDWICH POSTOPKOM
– BREZ VONJA
– EKSTREMNI POGOJI SKLADIŠČENJA, ODPORNA NA VISOKE (+80 °C) IN NIZKE (-38 °C) TEMPERATURE
– ODPORNA NA VLAGO, UV SVETLOBO IN STARANJE
– TRAKOVI SE LAHKO UPORABIJO ZA PAKIRANJE V FARMACIJI, PREHRAMBNI IN KOZMETIČNI INDUSTRIJI

Več kot lepa beseda. Odličen tisk.

TISK je prenos informacij iz različnih matric na papir ali kakšen drug medij, ki nam omogoča in ohranja materialni vtis vizualnega in otipljivega branja. Spoznamo se na vse vrste tiska.

Oblikovanje blagovne znamke

Izdelamo vam logotip ali blagovno znamko, ki bo predstavljal vašo dejavnost in razlikovanje v trgovanju z identifikacijo proizvodov. Vaša blagovna znamka je simbol, po katerem vas prepoznajo vaše stranke. Po njej se razlikujete od konkurentov. Blagovno znamko lahko tudi zaščitite.

Folijski, 3D napisi, nalepke in table

Barvne kombinacije iz  folij, plastike in pločevine je mogoče izrezati v poljubne oblike oziroma kot vzorce in s tem dodati vizualno podobo površinam stekla, pločevini, stenam in ostalim materialom. Na ta način dobi interier in exterier  popolnoma novo vsebino in dodano vednost. Reklamna, gradbena in trgovinska industrija to še najbolj spretno izkorišča.

Fine ART

Izdelava umetniških slik v vseh umetniških tehnikah in Giclée tisk. TISK VISOKO PRODUKCIJSKIH SLIK.

 Giclée  tisk je tehnika visoke kvalitetne reprodukcije umetniških slik in grafik. Kvaliteta tiska dosega muzejske standarde.