Informacije

Podatki o podjetju:
ARTLINE d. o. o.
Šubljeva ulica 28
SI-1234 Mengeš, EU
Telefon:
041 / 69 21 22
01 / 729 11 90
Telefak:
01 / 723 00 65
E-mail:
artline.design@siol.net
artline.pisarna@siol.net
ID ZA DDV:
SI39318605
Davčni zavezanec:
DA
Matična številka:
5333644
DELOVNI ČAS:
PONEDELJEK – PETEK: 8.00 – 15.00
SOBOTA, NEDELJA: zaprto
Za obisk izven delovnega časa pokličite:
041 / 69 21 22

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN.MODEREN SLOG.ODLIČNE PERFORMANCE. PRILAGAJANJE.

SEO OPTIMINIZACIJA. DIGITALNI MARKETING.

0
ZMOGLJIVA NADZORNA PLOŠČA
Vključeni so Premium dodatki.
Urejevalna platforma naprednih možnosti za neomejene sloge in prilagajanje brez kodiranja. Odzivne postavitve in načrti za mrežnico, ki omogočajo popolno kakovost mesta na kateri koli napravi.
0
CELOVITO REŠEVANJE
Uživajte v boljši zmogljivosti in udobju.
Marsikdo si želi postaviti spletno stran pa ne ve točno kaj vse je potrebujejo za to in kolikšni stroški so potrebni za to. Ni dovolj samo odkup spletne strani, potrebujete še domeno, gostovanje in vzdrževanje spletne strani!
0
IZJEMNI GRAFIČNI UČINKI
Nastavitve za več jezikov.
Različne vrste postavitev in portfelj / blog strani za hitro in priročno delo. Odzivne postavitve in načrti za mrežnico, ki omogočajo popolno kakovost mesta na kateri koli napravi.
Image module

PREMIŠLJENE POSTAVITVE IN NAČRTI ZA NAPREJ.

WordPress razvoj.

Potrebno je gledati naprej v prihodnost. Digitalizacija se vsak dan razvija in prinaša nove pristope in zahteve. Jutri se ne da veliko storiti, danes ja.

0
Veseli uporabniki
Še prihajajo
0
Vrstice popolne kode
Zmogljiva čista koda
0
Skodelice kave
Drugo ne povem

MOČ.

VOLJA.

INOVACIJE.

PREDNOSTI SODELOVANJA.

Dobra ekipa avanturističnih in kreativnih strokovnjakov za razvoj spletnih strani.

Image module
IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Digitalne zgodbe
Odprti za nove ideje in izjemne stike

Če je vaša spletna stran tehnološko zastarela in neprimerna za prikazovanje na tabličnih računalnikih in mobilnih telefonih jo morate nemudoma prenoviti, saj Google takšne spletne strani sploh ne uvršča več v svoje iskalnike. Statistika je pokazala, da več kot 88% ljudi prav na teh napravah išče svoje potrebe preko spleta.

Prenovimo ali izdelamo vam novo spletno stran in trgovino z čisto novo platformo, ki bo temu kos. Vašo spletno stran bomo zgradili z najbolj priljubljenim odprto kodnim sistemu WordPress. Tako bo vaše podjetje zopet odražalo pravo podobo. Aktualne vsebine pa boste sedaj zlahka urejali sami.
Oblikujemo, načrtujemo in izdelamo še tako zahtevne spletne strani.  Ne pozabite, da spletna stran in še posebno spletna trgovina dela za vas 24 ur/365 dni.

Image module
UREJANJE IN VZDRŽEVANJE
SEO optimizacija
Izkušena in visoko strokovna ekipa

Urejanje in vzdrževanje spletnih strani je danes obveza. Današnje spletne strani zahtevajo mnogo več (celo tedenskega) vzdrževanja kot stare, ki ga praktično sploh niso potrebovale. Svet se je korenito spremenil na digitalno podobo in se še bliskovito spreminja in prav zaradi tega mu mora slediti tudi spletni razvoj.

Pri nas dobite: registracija domene – gostovanje spletne strani – vzdrževanje, urejanje in posodabljanje spletne strani. Vsaka spletna stran ali trgovina mora nekje gostovati s svojo domeno in za to gostovanje skrbimo tudi mi. Prav tako skrbimo za vzdrževanje, urejanje in varnostno posodabljanje vaše spletne strani. Le z rednim posodabljanjem programske opreme vaše spletne strani, ste lahko brez skrbi pred raznimi vdori in nepravilnostmi prikazovanja in delovanja.

Lotimo se celovite analize (SEO) optimizacije spletne strani, ki vam omogoča doseči visoko pozicijo na spletnih iskalnikih in posledično dobiti več obiska na podlagi ključnih besed. Ne pozabimo na digitalni marketing, ki je danes nuja in pa skrb, da vas povežemo v vsa socialna omrežja brez katerih danes ne gre več.

Svet je lep in ohranimo takšnega.

Image module
IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE
Navdušena izkušnja
Nič ni čisto dobro, če ni navdušenja

VAŠO SPLETNO TRGOVINO bomo zgradili z najbolj priljubljenim odprto kodnim sistemom WooCommerce, ki temelji na WordPress-u. To je odzivna spletna trgovina – responsive web design, ki je tržno usmerjene  in integrirane v vaš poslovni proces. Gradite svoj branding tudi s pomočjo svoje lastne spletne trgovine nad katero lahko imate  enostaven nadzor vsak trenutek. V to znanje vas popeljemo tudi mi.

S temeljito analizo vašega podjetja, izpopolnjeno grafično podobo (CGP) in dovršeno uporabniško izkušnjo bomo ustvarili kakovostno spletno trgovino, ki vas bo navzven predstavila v najlepši luči in vas intuitivno vodila skozi vašo zgodbo. Ne pozabite, da spletna trgovina dela za vas 24 ur/365 dni in je na dosegu celemu svetu.

SAMO VI, MORATE NAREDITI TA KORAK NAPREJ IN USTVARITI SVOJO ZGODBO. Čakamo vas.

CENIK IZDELAVE IN VZDRŽEVANJA SPLETNIH STRANI

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV.

Vsakdo ima lahko drugačne zahteve glede vsebin in svoja grafična pravila, zato je vložek dela temu primerno ustrezen in stroškovno ocenjen!

NEDAVNI PROJEKTI.

Odlična kombinacija spletnega razvoja in pustolovskega načina življenja.

DOGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO -KREATIVNO EKIPO.PRIJAZNO.

DOBRODOŠLI V NAVDUŠENJU.

Združujemo najboljše naše spretnosti in ideje za postavitev spletne strani in trgovine.

Image
Marko Potisk
PHP Programer
Rad imam PHP.
Image
Handi Behrič
Mag. lik. um. / Web Designer
Združejem široko znanje na vseh področjih
Image
Stane Kocjan
PR Manager
Nič mi ni tuje
Web design
92%
Localization
87%
Wordpress development
99%
PHP development
93%