Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share

Grafična priprava za tisk in TISK

Grafična priprava je digitalna postavitev tiskovne forme za tisk DTP (Desktop publishing).Vsako grafično obliko je potrebno pravilno pripraviti za tisk ali izpis, da doseže širši vizualni učinek in svoj namen. Priprava tiskovne forme za tisk se lahko razlikuje od načina tiska.Besedila in slike sestavimo v smiselno celoto in jo oblikujemo po želji naročnika ter prilagodimo uporabniku.Skeniramo (optično preberemo) slikovni in tekstovni material za nadaljno digitalno obdelavo.Skeniramo tudi vaše stare fotografije in izvedemo potrebno retuširanje.

Prelom besedil

Besedilo, ki ga prejmemo od naročnika je običajno v wordovem dokumentu. V grafičnih programih Adobe pripravimo prelom besedila. V to spada izdelava zrcala za tiskovino, izbira tipografije, barv, urejanje besedila in slik ter izdelava tiskovne forme za tisk.To so:
  • knjige, učbeniki revije, časopisi, glasila zborniki, bilteni, priročniki katalogi, prospekti, zloženke

Unikatni obrazci

Oblikujemo in izdelamo unikatne delovne in druge obrazce za vaše potrebe. Prilagodimo jih vsakemu procesu posebej in nudimo izvirne oblike in kakovost.

Poslovne tiskovine

Poslovna tiskovina je izraz vašega podjetja in mi poskrbimo, da je posebna in učinkovita. To so:
  • vizitke dopisi (dopisni papir) kuverte (pisemske ovojnice) mape dobavnice, računi, naročilnice, razni delovni obrazci, samokopirni obrazci prospekti, katalogi plakati, vabila, zloženke revije, brošure, zborniki, knjige reklamni blokci, koledarji, voščilnice ...

TISK - Offset tisk

je prenos informacije iz matrice na papir, ki je še vedno najkakovostnejši tisk. Prednosti offset tiska so visoke naklade in najvišja možna kakovost odtisa.

Digitalni tisk

Digitalna tehnologija je idealna za tisk manjših naklad tiskovin, kot so materiali za pisarniške potrebe oziroma materiali za promocijo. To je običajno barvni laserski digitalni tisk. Število barv na tiskovini ne vpliva na ceno. Dimenzija tiskovne pole je 330 x 488 mm, uporabljeni papirji pa so lahko različnih struktur, barv in gramatur vse do 300 g/m2.Tiskovine niso zgolj potiskani listi, zato po vaših željah izdelek tudi zgibamo, zvežemo z žico ali spiralo in obrežemo. Tiskovine tudi plastificiramo z mat ali svetlečo folijo. 
Tasks

Izkušnje: več kot 30 let!

Quote

Izkušnje: več kot 30 let!