Informacije

Podatki o podjetju:
ARTLINE d. o. o.
Šubljeva ulica 28
SI-1234 Mengeš, EU
Telefon:
041 / 69 21 22
01 / 729 11 90
Telefak:
01 / 723 00 65
E-mail:
artline.design@siol.net
artline.pisarna@siol.net
ID ZA DDV:
SI39318605
Davčni zavezanec:
DA
Matična številka:
5333644
DELOVNI ČAS:
PONEDELJEK – PETEK: 8.00 – 15.00
SOBOTA, NEDELJA: zaprto
Za obisk izven delovnega časa pokličite:
041 / 69 21 22

BRAND

Opaženo - slišano - odlika
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share

CGP & OBLIKOVANJE & BRANDING

Celostna grafična podoba

Kvalitetna celostna grafična podoba odraža vrednote, cilje in usmeritev organizacije ali podjetja ter ustvarja njegovo prepoznavnost v množici ostalih. Podjetje, ki se zaveda pomembnosti CGP-ja, že na pogled deluje urejeno in bolje izkorišča tržne možnosti. Naj bo to vaša osebna izkaznica podjetja. Pridobili si boste ugled, prepoznavnost in zaupanje. Takšno celostno grafično podobo vam izdelamo pri nas.

Oblikovanje

Ponujamo celovite rešitve na področju grafičnega oblikovanja! Oblikujemo poslovne in promocijske tiskovine ter splošne publikacije. Poleg oblikovanja vam ponujamo celotno paleto grafičnih storitev. Izkušnje pri oblikovanju številnih in raznovrstnih tiskovin so naša glavna prednost.

Branding

Dober ali slab izdelek, danes potrebuje blagovno znamko, da se z njim predstavimo na trgu. Dobro je imeti celostno zgodbo. Zgodba za katero stoji blagovna znamka ali brand nam predstavlja idejo, filozofijo, način življenja, skupek vrednot. Tu nastopi tudi današnji digitalni marketing, ki ga je potrebno znati obvladati in celo vzdrževati.