Najboljša ekipa doslej
Uspeh
s stokovnjaki

Spoznajte ljudi, ki ustvarjajo vaše življenje.

Podjetje ARTLINE d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Takrat smo začeli z grafičnimi dejavnostmi še brez računalnika. Z razvojem potreb tržišča smo razširili svoje dejavnosti na različna področja. Danes nudimo popoln vizualni digitalni servis za celotni izgled vašega podjetja in osebnega interijerja. Prav tako tudi za podjetje, ki ga šele ustanavljate. Morda pa je vaše podjetje že dolgo uveljavljeno na trgu in potrebuje nov in svež pristop? Naše prednosti pri snovanju vizualnih komunikacij so naše izkušnje, hitrost in prilagodljivost. Ukvarjamo se s celotno vizualno komunikacijo. Torej, ideja in realizacija idej!.

Kakovost

Smo izkušena ekipa profesionalnih grafičnih oblikovalcev, spletnih programerjev, ilustratorjev in izvajalcev vizualnih komunikacij. Izkušnje s strankami so pokazale, da za dobro celostno grafično podobo podjetja ali spletno stran ni dovolj le obvladovanje tehnike, ampak še mnogo več. Za naš uspeh je potrebno znanje, marketing, psihologija in umetniška nadarjenost. S tem zagotavljamo tudi vaš uspeh.
Smo ljudje, da komuniciramo z vami. Da se spoznavamo in bogatimo drug drugega s svojimi izkušnjami. Poleg razuma uporabljamo še srce in dušo, ki da naši kreativnosti globlji pomen. Pri nas ne pozabimo, da je najpomembnejši odnos do sočloveka, narave v kateri živimo, ljubezen, družina, prijateljstvo, etičnost, poštenost in odkritost.

Podatki o podjetju:

Organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d. o. o.
Polno ime: ARTLINE, Studio za oblikovanje, d. o. o.

Kratko ime: ARTLINE d. o. o.
Sedež podjetja: Šubljeva ulica 28, SI-1234 Mengeš, EU

Telefonske številke:
041 / 69 21 22
01 / 729 11 90
Telefaks številka:
01 / 723 00 65

E-poštni naslov:
artline.design@siol.net
artline.pisarna@siol.net

Spletni naslov: https://artline.si

ID ZA DDV: SI39318605

Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 5333644

DELOVNI ČAS:

PONEDELJEK – PETEK:  8.00 – 15.00, SOBOTA, NEDELJA: zaprto

Za obisk izven delovnega časa pokličite:
041 / 692 122

Spletne strani

60%

Oblikovanje in tisk

25%

Napisi in table

15%

Torej, spoznajmo se.

Pozdravljamo ljudi, ki stojijo za vsakim kreativnim projektom.